Zahradní domek bez vrat je nepraktický

Poměrně často se setkáváme s požadavkem na zahradní domek, na kterém zákazníci chtějí mít pouze vchodové dveře místo vrat. Tento požadavek na přání rádi splníme, ačkoliv se klientům snažíme poradit lepší řešení.

 

Ptáte se, co je lepší řešení?

 

Dle našich dlouholetých zkušeností je jím zahradní domek, který má klasická vrata, případně vrata i dveře. Na českém trhu působíme od r. 2013 a plechových garáži či plechových zahradních domků jsme našim zákazníkům dodali již více jak 5.000. Ze zpětné vazby, které od zákazníků máme i z naši osobní zkušenosti se zahradními domky, které sami používáme, vyplývá, že ideální je mít na zahradním domku vrata, pokud možno výklopná vrata.

zahradní domek s vraty

 

Proč je zahradní domek s vraty praktičtější než pouze se dveřmi?

 

Jedním z důvodů je světlo. Možná to znáte z vlastní zkušenosti. Vejdete do kůlny na nářadí, která má pouze vchodové dveře, uvnitř je tma, přes úzké dveře dovnitř proniká jen málo světla a vy ani za mák nemůžete najít ryč, který hledáte. Zakopáváte o nejrůznější věci, ale to, co hledáte ne a ne najít. Buch! Venku fouknul vítr, dveře se za vámi zabouchly a teď už nevidíte vůbec nic...

Teď si představte, že máte nový zahradní domek s výklopnými vraty širokými jako celá jedná stěna. Jedním snadným pohybem výklopná vrata otevřete a vidíte všechny uskladněné věci jako na dlani. Výklopná vrata na pružinovém mechanismu zajedou pod střechu zahradního domku a nemůže se stát, že by vám je vítr přibouchnul.

Naše plechové garáže (plechové zahradní domky) WOOD a PREMIUM mají navíc výklopná vrata za cenu dvoukřídlových. Ve výklopných vratech můžeme udělat i vchodové dveře, takže pokud budete potřebovat něco pouze rychle schovat, dostanete se dovnitř snadno a rychle při zachování celkové praktičnosti.

zahradní domek s vraty

 

Zkuste si nakonfigurovat garáž či zahradní domek,, jaký by se vám líbil, se vším, co na něm chcete mít: https://www.garazujeme.cz/konfigurator